Back to top
logo
splash image to display only on mobile devices

welcome

Sjokolatl: de geheime drank van de Azteken.

Sjokolatl is de eigentijdse vertaling van een mysterieuze drank die de Azteken ooit brouwden. Deze drank, die zij xocoatl noemden, werd gemaakt van cacaobonen.

Het ging vermoeidheid tegen en bevatte de wijsheid van de goden, aldus de Azteken. Sjokolatl, de hedendaagse variant van die cacaodrank, is nu de perfecte basis voor spannende chocolade-experimenten in de horeca.

Lees verder  • portfolio thumbnail portfolio thumbnail circle

    Bekijk de Sjokolatl video


    feature text

Sjokolatl, een unieke beleving

Sjokolatl kent de rijke traditie van de Azteken en herbergt de volle smaak uit het verleden. De basis is een mooie, krachtige melange van echte Belgische chocolade. Dat zorgt opnieuw voor een bijzondere beleving.

Altijd persoonlijk en bijzonder

De Azteken brachten hun xocoatl op smaak met piment, vanille of chilipeper. De eigentijdse Sjokolatl kan diverse chocolade-experimenten aan. Denk bijvoorbeeld aan de toevoeging van likeuren, kruiden of specerijen.

Topkwaliteit duurzame chocolade

Sjokolatl wordt bereid met een chocoladetablet waarin topkwaliteit chocolade met het duurzaamheidskeurmerk UTZ Certified is verwerkt. De tablet is verkrijgbaar in klein formaat (15 gram) en in groot formaat (60 gram).