Back to top
logo
splash image to display only on mobile devices

welcome

Sjokolatl: ijskoude chocolade verwennerij.

Chocoladedranken worden vaak geassocieerd met winterse taferelen. Niet Sjokolatl. Want deze bijzondere cacaodrank is het hele jaar door heerlijk, zowel warm als koud: in de winter als weldadige opwarmer, in de zomer als verfrissende smoothie of koele 'choctail'. Bovendien is Sjokolatl meer dan een cacaodrank: het is dé basis voor spannende chocolade-experimenten in de horeca.

Lees verder



  • portfolio thumbnail portfolio thumbnail circle

    Bekijk de Sjokolatl video


    feature text

Frisse choctails

Sjokolatl wordt gekenmerkt door zijn rijke, volle smaak. Ook koud komt de drank mooi tot zijn recht, met bovendien een boeiende textuur: een koude Sjokolatl voelt namelijk als een smoothie, met spikkels chocolade die smelten op de tong. Sjokolatl kan ijskoud worden gedronken met of zonder ijsklontjes.

Bijzonder en fruitig

Een ijskoude Sjokolatl is ook bijzonder lekker met fruit. Maak een smoothie van rood fruit en Sjokolatl, of meng de Azteekse drank met biologisch bananenijs tot een majestueuze milkshake. Fruitige likeuren passen ook goed bij Sjokolatl. De fruitige 'choctail' is af met ijsparels op het glas en een schijfje fruit op de rand.

De perfecte basis: koud én warm

Sjokolatl wordt gemaakt van een krachtige melange van echte Belgische chocolade. De topkwaliteit chocolade tablet heeft het duurzaamheidskeurmerk UTZ Certified en is verkrijgbaar in 15, 38 of 60 gram. De tablet is speciaal bedacht en vervaardigd als basisingrediënt voor bijzondere chocolade-experimenten.